Pages

perjantaina, syyskuuta 01, 2006

Maaliskuu2006: Kotkansydän

Oletko rikkinäisen maailman rikkinäinen kasvatti? Onko maailmasi joskus särkynyt? Sinä löydät paljon luettavaa Kotkansydän-sivuilta. Englanniksi sivujen nimi on Healing Eagle eli Parantava Kotka.

Siellä on paljon juttua esimerkiksi läheisriippuvuusta. Artikkeli nimeltä Saavuttamattomista ihmisistä irti päästäminen kertoo siitä, että meitä houkuttelevat lähelleen ihmiset, jotka tuntuvat emotionaalisesti tutuilta. He tuntuvat sielun siskoilta tai veljiltä. He muistuttavat meitä lapsuudemme rakkaudesta tai niistä kipeistä kokemuksista. Heistä tulee mieleen äiti tai isä. Lapsuuden rakkaus halutaan kokea uudestaan. Mutta valitettavasti koetaan myös samat pettymyksetkin uudelleen ja uudelleen.

Artikkelin mukaan läheisriippuvat keskittyvät muihin ihmisiin, jotta heidän ei tarvitse katsoa itseensä. He ovat itse emotionaalisesti saavuttamattomia, joten he keskittyvät luonnollisesti ihmisiin, jotka ovat myös emotionaalisesti saavuttamattomia! He tuntuvat niin houkuttelevilta. Läheisriippuvaisten ihmisten täytyy saada tuota läheisyyttä aikaan itsensä kanssa ennen kuin pystyvät olemaan terveessä ihmissuhteessa.

Lukekaa koko artikkeli tuolta! Ja lisää linkkejä löytyy sivuston etusivulta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kotkansydämen läheisriippuvuutta koskeva kirjoitus on tosiaan erinomainen. Itkin vuolaasti lukiessani sen läpi ensimmäisen kerran, niin tutuista asioista siinä puhutaan. Muutenkin hyvä sivusto, jos on "rikkinäinen olo".