Pages

lauantaina, syyskuuta 02, 2006

Ensimmäinen uusi posti

Hyvää syyskuuta kaikki!

Toivottavasti en säikäyttänyt ketään, kun tyhjensin vanhan blogini? Rita? Kaatuiko kahvikuppisi?

Kello on jo puoli yksi, yöllä. Minun ihan oikeasti pitää nyt mennä nukkumaan. Hullu urakka, mutta joskus pitää tehdä niin. Muuttaa ja tyhjentää varastot. Katsoa mitä kannattaa säilyttää. Heitänkö vanhat sanomalehdet pois, siirränkö varastoon vai annanko niiden kertyä keittiön lehtitelineeseen?

Mutta tämä tietää teillekin töitä. Joudutte nyt linkittämään ja tilaamaan blogin uudestaan. Blogi-infon osoite löytyy tuolta vasemmalta.

Jännä nähdä nyt mihin suuntaan tämä blogi muotoutuu.

Hyvää yötä! :)

8 kommenttia:

Rita kirjoitti...

Gulps. Eka reaktioni ei ollut "onneksi olkoon, uusi lehti kääntyi elämässäsi, rakas ystäväni". Se oli vasta toka reaktioni. Eka oli että "nyyh, yksi suosikkiblogeistani on hävinnyt enkä pääse lueskelemaan vanhoja kirjoituksia ja muistelemaan yhteisiä juttujamme. Se runolinkkikin minun on pitänyt tsekata. Buhuu, Kiltin tytön blogi on hävinnyt. What a shock"

Huh kun nousi tukka pystyyn, mutta sen laskeusuttua saanen olla ensimmäinen joka toivottaa onnea uudelle blogille. Luovuus ja kirjoittaminen - fantastinen aihe!

HeidiHahmo kirjoitti...

Rita, kiitos onnentoivotuksesta!

Onhan minulla ne jutut tallella, joten voit pyytää toiveuusintoja. ;)

Ajattelinkin tehdä pitemmän kirjoituksen siitä kun kävin luovuuden tien. Katselin blogistani, että siellä oli niin sekavasti siitä ajasta, sieltä ja täältä, en ottanut niitä posteja mukaan.

Mitä runolinkkiä tarkoitat?

Pikkuliina kirjoitti...

Onneksi olkoon valitsemallasi tiellä. Tai vaikka tiellä, joka on sinut valinnut. Miten vain! Olkoon se elämyksiä täynnä!

Ajatusvirta kirjoitti...

Ai miten mukava lauantaiylläri! Näytät löytäneen oman polkusi ja toivottavasti olet onnellinen! Odotan innolla, mitä luovaa ja innostavaa jatkossa tulee.

Maria kirjoitti...

Uusi nimi blogille! Ja muutenkin uusia tuulia? Onnea matkalle. :)

gnothi seauton kirjoitti...

Onhan sanottu, että se kuuluisa feng shui virtaa vapaasti kun silloin tällöin muistaa tarpeetonta raivata edestä pois...

Onnea uudelle blogille!

-gs

Miss Foxy kirjoitti...

onnea uudelle blogille heidihahmo! ; )

sahrami kirjoitti...

Ohhoh, katos tyttöä! :)

Paljon onnea uudelle blogille! Onneksi et sentään kaikkea tuhonnut. :)