Pages

maanantaina, syyskuuta 03, 2007

ValokuvaTorstai: Tämä hetki klo 1100

Puolivälinkankaan vesitorni, Oulu, 1.9.2007 klo 1106

Minä unohdin totaalisesti koko tempauksen, kun en ollut laittanut muistutusta kännykkään! Latasin valokuvat kamerasta tietokoneelle ja huomasin, että satuin kyllä olemaan hyvässä valokuvauspaikassa klo 1100 aikoihin. Olin nimittäin Puolivälinkankaan vesitornin katolla. Mikä tuuri! Oulun päivien perinteeseen kuuluu, että yleisö pääsee tuohon vesitorniin maisemia ihailemaan. Muutoin se on kiinni ulkopuolisilta. Se on harmi, koska vesitornin yhteyteen olisi helppo rakentaa vaikka kioski. Tornissa on lisäksi hyvin nopea hissi, joko suhauttaa vierailijat hetkessä katolle. Minä voisin käydä tuolla uudestaankin kauniina päivänä.

Lähimmäksi klo 1100 osuu tämä kuva.

Otin katolta myös panoramakuvan, jota voi tarkastella Flickr:ssä. Harmi vain, että tuo Frickr:n isoinkin kuva on paljon epäselvempi kuin alkuperäinen. Alkuperäistä zoomatessa näkee autotkin kadulla tarkasti.

ValokuvaTorstaina rakennettiin valokuvapeittoa.

4 kommenttia:

katriina kirjoitti...

Heh, asuin Puolivälinkankaalla, kun tuo vesitorni rakennettiin. Siihen aikaan sinne kyllä sai kiivetä ja kiertää katsomassa, ei sillä että olisi sen ikäistä juuri kinostanut. Kiva kuva!

HeidiR kirjoitti...

Ja minkäs ikäinen Katriina olit tuolloin? ;)

Ja mikä sinua silloin kiinnosti? Tuli heti mieleen tämmöisiä kysymyksiä, hih.

katriina kirjoitti...

Taisin olla 10 tai 11 Puolivälinkankaalle muuttaessamme, kävelin sieltä aina Tuiran yhteiskouluun, nykyiseen Merikosken lukioon, jossa kävin keskikoulun.

Taisi olla rock-musiikki, joka täytti mieleni kokonaan. Olin varsinainen proge-friikki, eihän tytöt sellaista harrastaneet. Salainen rakkauteni oli kuitenkin CCR, vähän julkisempi Led Zeppelin. Jälkimmäisiä rakastan vieläkin.

HeidiR kirjoitti...

Oh, sinä Katriina oletkin rokkimimmi! :D