Pages

tiistaina, syyskuuta 11, 2007

Muffinsseja, punaista väriä ja Risto Ahtia

ASIA 1: Keskimmäinen tyttö toi eilen päiväkodista mukanaan vihkosen nimeltä Mainiot metsänantimet. Siinä Kalle Nalle opettaa, kuinka metsänantimista saa terveellistä ruokaa. Siinä oli terveellinen mustikkamuffinssiohje: sisältää 0,5 dl ruisjauhoja ja rasvana vain kasvisöljyä.

Teimme yhdessä taikinan. Vuorotellen kukin tytöistä sai tehdä jotain. Esim. rikkoa munat tai sekoittaa mustikat taikinaan. Nam. Tulipa hyvä muffinseja.

ASIA 2: Olen ollut koko päivän vähän ärsy tai äksy, harmaa, nuutunut ja plääh. Vähänkö olen nainen, kun päätin sitten piristää itseäni uudella hiusvärillä? No, se toimii! Olen virkeä!

En ollut värjännyt hiuksiani moneen kuukauteen. Päätin kokeilla Live Duo Intense -sarjan Thrilling Red Violet -sävyä. Minä pidän tästä väristä ja olen tyytyväinen. Mutta... tämä tuote tuoksuu kyllä aika miehiselle. Pakkauksen kuvassa on miehen ja naisen kuva. Ehkä tätä hajua on kehitelty myös miespuolisen hiustenvärjääjän makuun? Ei se mitään, mutta mitä minä selitän miehelleni, kun hän tulee kotiin ja minun tyynyliinani tuoksuu epäillyttävälle? Siitä tulee hauskaa... "Kato, kun mää värjäsin vähän hiuksia..."

ASIA 3: Uudistan tuon oman pienen kuvakkeenkin samalla. Siksi tuo pikkukuva on tuossa. Luen siinä Risto Ahdin RunoAapinen 2:sta. Tai siis olen lukevinani. Nyt minulla on käsilaukussani kaksi Ahtia. Ei tule runoillessa hätä. Inspiraatiota tai tukea löytyy joko tuosta Kakkosesta tai Ykkösestä. Suosittelen!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

OOh! Eka ;)))

Ja ollapa sinä nätiinä ;) Hieno kuva on. Nättimys olet. ja mikä tucca : )

heissulivei! :)

Anonyymi kirjoitti...

ps. juu nou huu..... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ja määki halluun mustikoita. ja piirakkaa. ja ehkä molempia. Nams.

Ehkä pittää mennä itte tekkeen... Juumoi ;P

muoriska kirjoitti...

Öö pitäskö munkin vaihtaa vähän pään väriä..

Poika herätti tossa kahden aikaan ja.. hyvästi äipän yöunet.. ja muutenkin huominen on.. yhtä juoksemista...

Rita kirjoitti...

Upea punaisen sävy! MInulla oli yhteen aikaan erittäin pitkä punainen tukka, mutta tulin sitten siihen tulokseen että olen kuitenkin blondina enemmän oma itseni. Sinulle sopii punainen.

Ihania lapsuudenmuistoja tuollaiset leipomishetket:)

sahrami kirjoitti...

Ihanat hiukset ja onpa kiiltävät!

HeidiR kirjoitti...

Hih, Laura-anonyymi, huomasin sinut heti ja yritän laittaa kommenttia, mutta kone meni juntturaan. Miksiköhän?

Oot ihana! :D

Muoriska. Hmmm... riippuu ihan pääsi nykyisestä väristä.

Rita. En kyllä osaa kuvitella sinua yhtään punatukkaisena! Jännä juttu.

Sahrami. Tottahan ne hiukset kiiltää heti värjäyksen jälkeen. Toivottavasti pakkauksen lupaus 90 % voimakkuuteen 10 pesun jälkeen pitää paikkaansa.