Pages

perjantaina, syyskuuta 14, 2007

Onko sattumaa vai tarkoituksellista?

Luin tänään Hesarin Nyt-liitteestä, että Serranojen perheen tunnari 1 mas 1 son 7 muistuttaa aivan liikaa Lighting Seeds-yhtyeen kappaletta Pure.

Kuuntelin kappaleet YouTubesta. Kertosäe on kyllä kieltämättä samanlainen ja alkuosakin oikeastaan. Mitäs te sanotte? (klikatkaa linkkejä).

Tuon Serranojen perheen tunnarin muuten laulaa Fran Perea, joka on aivan ihana! Tumma ääni ja ujo katse. Oih. Katselin sarjaa ennen digipimennystä. Nythän niitä osia voi katsoa uusintana Ylen Areenalta, mutta enpä ole jaksanut.

Oikeastaan Perea muistuttaa erästä miespuolista henkilöä, joka asuu meillä. Hmmm... Oppisikohan hän laulamaan espanjaksi jotain kaunista... minulle? ;)

11 kommenttia:

Allyalias kirjoitti...

Ovat kieltämättä aika samanlaisia, liikaakin. Vaikka ehkä se on vain sattumaa...

Serranojen perhe riivaa minua! Kaikki ovat sanoneet sen olevan IHANA sarja, mutta minä en ole ehtinyt nähdä yhtään jaksoa... ja nyt lieneekin jo liian myöhäistä.

HeidiR kirjoitti...

Eikä ole myöhäistä. Katso sieltä Areenalta. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Sinäkin! Brutukseni! Olet koukuttunut tähän sarjaan :) eikait? hih.

Anonyymi kirjoitti...

Ps. Tuu meillä kylässä käymään, joskus :)

HeidiR kirjoitti...

Olin koukuttunut... huom.

Ja voisin tulla joskus käymää kylässä! :) Kun löytyy se sopiva aika. I know where you live.

Milvus kirjoitti...

Tietenkin Serranon perhe loppuu juuri silloin, kun espanjan kielen opinnot ovat siinä vaiheessa, että auttavasti olisi voinut sarjaa seurata ilman tekstejä.

Pitää etsiä joku toinen, mutta epäilenpä että mitään niin hauskaa ei ihan kulman takan ole heti tarjolla.

Kerkkis kirjoitti...

Kiitos linkistä. Mies on koukussa Serranon perheeseen, nyt pääsee katselemaan sitä vaikka joka päivä. Itse en koskaan ole ehtinyt katsoa kuin lyhyitä pätkiä, joten en ole päässyt juonesta perille. Kuulemma se on hauska. No nyt saa vaikka nauhoittaa kaikki osat omalle koneelle, katsoo sitten kun ehtii.

Anonyymi kirjoitti...

I know what you did last summer ; OO

.............

Darcee kirjoitti...

Olivathan nuo aika samanlaisia, joskin tunnelma oli vähän erilainen. Olin ad/hd, enkä edes jaksanut kuunnella kumpaakaan loppuun asti, joten aika köykäsesti sopii arvioida. :P Huonoja ainakin olivat molemmat.

-Hilla/H.Rechardt

Anonyymi kirjoitti...

:DD

HeidiR kirjoitti...

Milvus: Eikö kertaus ole kieliopintojen äiti? Sarjahan tulee viikonloppuisin uusintana.

Kerkkis: Serranon juonesta ei tarvitse päästä kiinni nauraakseen sen vitseille. Usein hyvinkin härskiä juttua... Kerran käytiin jopa spermapankissa katsomassa millaisia luovuttajia siellä kulkee.

Hilla: Ehkä musiikki ole sinun makuusi. Mutta mukava, kun edes yritit kuunnella. :)

Lauura: Mua alkaa kohta pelottaa... not. :P