Pages

torstaina, kesäkuuta 21, 2007

Häh, juhannus? Nyt jo?

Vaikka osaltamme onkin saatettu syyllistyä laiminlyönteihin, voidaan taholtamme kuitenkin todeta, että juhannus antaa mahdollisuuden parantaa huonoja taloudellisia ja hallinnollisia oloja. Eräitä yksityiskohtia lukuunottamatta angiina asettaa tahomme tukalaan tilanteeseen ajateltaessa peräänkuulutettua lakonisuutta. Täytyy siitä huolimatta että maailmalla on viime aikoina tapahtunut paljon, todeta, että juhannus ennakoi osaltaan hiusten halkomiseksi osoittautunutta geneerisyyttä. Tosiasia on, että angiina auttaa käyttäjää ymmärtämään ilmiöiden liiallista nonfiguratiivisuutta. Vaihtelevalla menestyksellä myös juhannus antaa mahdollisuuden parantaa liian vähäisiä tuotannollisia resursseja.


Eikös olekin täysin selvää ja ymmärrettävää? Jos tuntuu ihan pelkältä pupulta, sitä se onkin! Voit itsekin suoltaa samanlaista skeidaa tällä Puppulausegeneraattorilla ja maailma palastuu.

Se kyllä on tosiasia, että huomenna on Juhannusaatto ja minulla on uusiutunut angiina. Sitkeä pöpö!

Nyt sentään sain lastenhoidon järjestymään niin, että nukuin yksin ja rauhassa kotona koko eilisen päivän. Heräsin vain kerran ottamaan lisää särkylääkettä. Tänään varmaan saan hakea uuden antibioottikuurin apteekista.

Hyvää, lämmintä ja turvallista juhannusta kaikille!

10 kommenttia:

Allyalias kirjoitti...

Huh! Tuliko se takaisin? Toivottavasti saat sen hätistettyä vaikka koivuvihdalla :)

Oikein hauskaa jussia sinullekin ja piipahda toki täällä matottomassa pissalinnassamme, jos olet liikkeellä Oulun suunnalla!

HeidiR kirjoitti...

Voi, kiitos, Ally!

Olenkin miettinyt sinua ja ajatellut, että kyllä haluaisin nähdä teidät! :)

Tuosta pissiksestä.

Minähän yritin nuorimmaistani pois vaipoista talvella, kun hän oli vähän yli 2,5-vuotias. Ei suostunut laittamaan pikkuhousuja. No, se siitä sitten. Mutta huhtikuussa sitten kävi niin, ettei enää suostunut laittamaan vaippoja ja halusi edottomasti pissata pöntölle.

Niin ne vaipat sitten lähti. Vahinkoja sattuu enää harvoin.

Yövaipan laitan sen jälkeen kun hän on nukahtanut. Ei haluaisi millään vaippaa yöksikään. Yöllä sitten herää vihaisena ja pissat vaipassa vaatien pikkuhoujuja jalkaan.

Esikoiselta lähti päivävaipat 2 v 2 kk iässä ja yövaipat 2 v 4 kk ikässä. Mutta se olikin esikoinen ja äiskällä aikaa seurata päivät pissashowta. ;)

Keskimmäisellä taisi olla vaipat kaikkein kauimmin. En muista. Oli vähän sumuista aikaa se. Talossa oli siihen aikaa jo kuopuskin pienine vauvanvaippoineen.

Marjaana kirjoitti...

Aurinkoista ja turvallista jussia myös sinulle! :) Ja jos ei vihta auta angiinan karkoitukseen, niin kokeile vaikka juhannustaikoja.

Hauska seurata teidän lapsi-keskustelua, kun ei omaa jälkikasvua nyt ihan vielä sentään ole.

HeidiR kirjoitti...

Marjaana. Kyllä se puhe sitten taantuu lasten myötä kakka-, pissa- ja ruokakeskustelun tasolle. ;)

hopola kirjoitti...

Sairastupalainen täällä tervehtää! Toivottavasti angiinasi leppyy.
On muuten jännä, miten nuo vaippajutut unohtuu, kymmenen vuotta sitten esikoiselta yritin saada yövaippaa pois, mutta muuta en juuri muistakaan. Paitsi kauhean kiireen hakea vessa kaupungilla, kun se pissahätä sitten tuli. Niitä vessoja kun ei ole ylenmäärin kaupungissa. Nykyään on sentään stokkan vessa.

SusuPetal kirjoitti...

Paranemisia ja aurinkoista juhannusta!

Paavo kirjoitti...

tuosta pupusta näyttää puuttuvan yksi pilkku. ei menis tämän sensorin kielipolisoinnista lävitse.

HeidiR kirjoitti...

Kiitos Susupetal ja Hopola! :)
Paavollekin hyvää, juhannusta!

sanna kirjoitti...

Arkielämä on opettanut meille, että juhannuksen vietto vaatii täsmällisyyttä ja päättäväisyyttä, ja kannustaa kehittämään meihin kohdistuvaa tietotarvetta.

Tapahtumat viime aikoina osoittavat, että autio pääkaupunkiseutu järkeistää käsitystämme kyseisestä asiakokonaisuudesta, mihin tavallaan liittyy myös vastuunalaisia kontradiktioita.


Täämä kehä III:n sisäpuoli autioituu hyvää vauhtia! Siitä tietää, että on juhannus. Jollei muuten ;-)
Iloa!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvvää Jussia Heidille (vaikkihanturhajuhlaonkin)
heh.
Ja koitahhan nytte parannella!!

t. tiijätkyllä kuka : D