Pages

torstaina, helmikuuta 22, 2007

RunoTorstai: Vastakohdat

Pitääpä nyt miettiä aihe tähän omaan aiheeseen... ;) Mukava, että runotiimi hyväksyi ehdotuksen. Hyvää hiihtolomaa kaikille! Jollakin se on nyt, ensi viikolla tai sitten vasta kahden viikon päästä.

Nyt on hyvä mainostaa Limingan taidekoulun novellikisaa, jossa pitää kirjoittaa lyhyt manaus! Te varmaan osaatte helposti tehdä sellaisen. Ainakin tämä kuulostaa manaukselta!
IHANAA KUOLEMAA

Sokerisia ruusuja kermavaahdossa,
vanhat raatomadot kiemurtelevat
innoissaan.
Aurinko lämmittää,
sydän sulaa,
naapuri heittää verta parvekkeelta alas.
Nuori mies soittaa pihalla huilua
keltaiset linnut olkapäillään.
Likakaivo täyttyy
ja tunkee haisevan sisällön vessaani.
Voisin oksentaa ja nauraa
yhtä aikaa.

5 kommenttia:

allyalias kirjoitti...

Yöks! Tämä runo kuulostaa unelta... painajaiselta. Olisi muuten varmaan tosi kamalaa oksentaa ja nauraa yhtä aikaa... ei ole kyllä tullut kokeiltua.

sahrami kirjoitti...

Minullakin eka ajatus oli hyi!

HeidiHahmo kirjoitti...

Taitaa olla niin, että kun rinnakkain laitetaan ihania ja inhottavia asioita, niin se INHOTTAVUUS voittaa ja ihanista asioista tulee jotenkin kummallisia siinä samalla?

Päteekö tämä muuhunkin kuin runouteen?

helanes kirjoitti...

Ei ole tavatonta, että vastakohdat vellovat päissämme.

sahrami kirjoitti...

Varmaan. Ja kun ne asiat eivät sovi yhteen, niin ne alkavat inhottaa vielä enemmän? Niin kuin hajuvesi ja lihapullat? Suolakurkut on hyviä ja jäätelö on hyvää, mutta yhdessä varmaan karmea yhdistelmä (paitsi ehkä jonkun raskaana olevan mielestä :D ). En ole kyllä kokeillut.

Minulle tuli tästä runosta vähän samanlainen vaikutelma kun, jos muistat, kun Helsingissä oli joskus takavuosina sellainen taidenäyttely, jossa vatkattiin joissain tehosekoittimissa verta ja muuta.