Pages

torstaina, helmikuuta 22, 2007

Karkulainen kiinnostaa

Kyllä on ovelasti suunniteltua mainontaa Kissiltä tämä Karkulaisen metsästäminen. Kirjoitin Karkulaisesta aikaisemmin täällä. Näköjään Karkulainen päätyi tilastojen kautta minun blogiini ja on nyt ilmoittanut bloginsa tuonne Blogilistallekin. Heh.

Toisaalta ärsyttää ja toisaalta kiehtoo. Tehosihan se minuunkin. Jopa minuun!

Kirjoitin äsken Palkkiometsästäjien sivuille näin:

"Hei! Tämähän on kilpailu jota sponssaa Sonera ja Pohjola. Katsoitteko osallistumislomaketta? Jatkossa tulee jotain kisoja, joissa voi voittaa palkintoja. Hyvin suunniteltua kampanjointia. Pian tietenkin Karkulainen ajelee autolla pitkin Suomea ja se, joka hänet näkee ja soittaa Kissiin ekana, voittaa jonkun palkinnon. Eikö sellainen kisa ollut joskus aikaisemmin jollakin radiokanavalla? Kesällä? Karkulainen varmaan lähtee 7.5.2007 ajelemaan pitkin Suomea autolla, jossa lukee isolla KARKULAINEN, SONERA ja POHJOLA . . HeidiHahmo"

Näin sitä käytetään blogimaailmaa hyväksi kaikenlaisissa jutuissa... Onkohan tämä omaa keksintöä vai löytyykö ulkomailta esikuvia? Oikeastaan ihan ovela juttu.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kiss tai The Voice on käyttänyt samaa promootiota mm. norjassa, jossa isot raha palkinnot ovat villinneet kansaa. Suomessa suurin palkinto on 20 000 euroa ja pieninkin 1 000 euroa joten varmasti täälläkin tuo huomataan.