Pages

maanantaina, helmikuuta 12, 2007

Matkalla jonnekin

Jokainen askel on eteenpäin. Aika juoksee huolimatta siitä, että onko polku tuttu vai outo. Olemme matkalla.

Ostin viikonloppuna uusimman Voi hyvin! -lehden. Siinä oli juttua Brandon Bays nimisestä naisesta ja hänen kirjastaan Matka kohti elämänmuutosta ja paranemista.

Hän pääsi eroon kohdustaan olevasta kasvaimesta henkisillä menetelmillä. Siitä innostus tähän kirjaan. Kirjassa käsittääkseni kuvataan, miten jokainen voi tehdä ohjatusti Matkan itse. Baysin englanninkielisillä sivuilla The Journey sanotaan näin:

"The Journey, pioneered by mind body healing expert Brandon Bays, provides a road-map to the unlimited healing potential that exists in each one of us. The Journey is a simple, yet powerful step-by-step process that gives us the tools to access our body's infinite wisdom and elicit its own healing power, getting to the root cause of any long-standing difficulty, fear or block. The core belief is that it's possible to heal anything at a profound emotional and physical level, to clear out old issues for good and to know absolute clarity, freedom and joy."

Nyt minua ei kiinnosta se, että puhuuko Bays totta tuosta ihmeparantumisesta. Tuntuu aika uskomattomalta. Olen skeptinen.

Mutta tuon Matkan läpikäyminen kiinnostaa luovana ja kirjoittavana ihmisenä. Siitä voisi olla hyötyä kirjoitus- ja luomisprosessissa. Voi hyvin! -lehdessä kuvattiin, että Matkan voi käydä läpi vaikka ystävän kanssa. Mennään tunteesta toiseen ja mielikuvasta toiseen ohjeiden mukaan. Ystävä kirjaa asiat ylös. Kirjoittavana ihmisenä voisi kirjoittaa kaiken itse muistiin. Kestää n. 2 tuntia.

Se mitä lehdessä luin muistutti kovasti valaistuskokemusta. Ensin käydään kaikki läpi niin, että jäljelle jää tyhjyys ja pimeys. Kun sinne uskaltaa "astua", on vuorossa valo ja kirkkaus. Aivan kuin meditoidessa pyritään tyhjentämään mieli ja rauhoittamaan päässämme se apina, joka perii aivojamme sormillaan. Vanhaa asiaa myydään uusissa kääreissä miljoonannen kerran.

Minun täytyy saada tuo kirja käsiini ennen kuin osaan sanoa aiheesta tämän enempää .

Ei kommentteja: