Pages

sunnuntaina, tammikuuta 07, 2007

Uusi nimi

Ei tullut kovin montaa ehdotusta uudeksi nimeksi blogilleni. Mutta sain illalla inspiraation. Se on nyt Rakastuin runoon. Vaihdoin kuvauksetkin tänne ja Blogi-infoon. Ja haistan tässä hyvän mahdollisuuden suositella muutamia erinomaisia blogeja. Tänne varmaankin eksyy muutama uusi lukija, joka tarttuu blogin nimeen kuin jeesusteippi ikkunalasiin. Kertooko tämä jotain luonteestani?

Ensinnäkin. Minähän opiskelen Limingan taidekoulussa luovaa kirjoittamista. Meidän linjalla on blogi nimeltä Kirjoittamalla. Sen tarjonta on monipuolista, koska sinne kirjoittelee niin moni ihminen.

Limingan taidekoulu tuottaa ihan oikeasti ammattitaiteilijoita. Monien nykyisten kuvataiteilijoiden ansiolistalla on ensimmäisenä opinajomme nimi. Sen jälkeen on sitten lähdetty ammattitaiteijan uralle tai hakemaan lisää koulusta. Sarjakuvalinjalla on muuten kaksi omaa blogia.

Täältä on oppinsa saanut esimerkiksi Olli, joka julkaisee Hilloa kansalle! -blogia. Olen huomannut, että monet Blogistanin asukkaat ovat ihan äskettäin löytäneet Ollin blogin. Suosittelen itsekin sitä. Se mainio ja pelottava... Ehkä siksi se onkin niin mainio, koska se yllättää aina. Ei siellä ole rajoja.

Ollin blogista löytyy lisää linkkejä visuaalisiin blogeihin. Siitä tulikin mieleeni, että meidän kirjoittajanlinjan Ismo on hankkinut uuden ja mustuuttaan kiiltävän digijärjestelmäkameran. Hän julkaisee kuvia täällä: Kuvia matkan varrelta.

Hmmm.... Siinäpä se oikeastaan.

Toivottavasti uusi nimi ja kuvaus on parempia kuin entiset. Tai kuvaavat minua ja mielenmaisemaani paremmin.

2 kommenttia:

allyalias kirjoitti...

Minä jo ihmettelin että mikäs kumma blogi listalleni on ilmestynyt :) Onnea uuden nimen johdosta. Milloinkas ne nimiäiset pidetään?

HeidiHahmo kirjoitti...

Kiitos, Allyalias!

Nimiäisjuhlat voitaisiin vaikka pitää tässä ja nyt, heti!

Baila, Baila! :)

*tanssii hervottomasti tietokoneen äärellä*