Pages

keskiviikkona, tammikuuta 24, 2007

BlogiSpotti

Löysin tällaisen paikan kuin Blogispotti. En tiedä onko se oikein saanut innostunutta vastaanottoa. Ihmiset ehkä haluavat linkitellä juttuja kuitenkin omiin blogeihinsa. Nimittäin aika vähän siellä on rekisteröityneitä käyttäjiä.

No, rekisteröidyin sinne ja pistin yhden hienon blogilinkin tarjolle. ;)

EDIT: Eli laitoin tämän Ollin yhden päivän piirustuksen, koska minusta se on todella osuva ja herkullinen kuvaus siitä mitä voi blogimaailmassa tapahtua. Mutta se sitten sieltä hävisi jonnekin. Taisi admin ottaa pois. No, minkä sille voi. Siellä lukee näin:

Kaikki kirjoitukset pääsevät automaattisesti juttujonoon, mutta asiattomat poistetaan ylläpidon toimesta mahdollisimman nopeasti. Pornoa, väkivaltaa, rasismia ja muuta yleisesti hyvän maun vastaista sisältöä sisältävien juttujen lisääminen palveluun on kiellettyä.

Näköjään puoli vuotta taidekoulussa tekee sen, ettei enää erota mikä on yleisesti hyvän maun vastaista? Hmmm... mielenkiintoista.

EDIT: Nyt linkkivinkki on jälleen esillä. Lukekaa tuolta kommenttilaatikosta lisää... :)

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Navigoiduin palvelumme kautta blogiisi ja ajattelin toisena Blogispotin ylläpitäjänä jättää pienen kommentin. Tarkoitukseni ei ole mainostaa, vaan selventää vain tilannetta, että palvelun idea ei jää hämärän peittoon. Jos koet blogin ylläpitäjänä tämän turhaksi kommentiksi niin suosittelen kommentin poistamista.

Palvelumme avattiin joulukuussa ja oikeastaan nyt vasta tämän vuodenpuolella olemme päässeet asiassa kunnolla vauhtiin. Palveluun on tulossa jossain vaiheessa oma info-blogi, jossa kerrotaan palvelun asioista, mutta kun asia tuli puheeksi niin... Rekisteröityjä käyttäjiä on tähän päivään mennessä ilmaantunut reilut 50 kpl. Hieno asia on se, että joka päivä näyttäisi uusia rekisteröintejä tulevan lisää.

Toki bloggaajat linkittelevät juttuja omiin blogeihinsa, sehän kuuluu blogien ideaan. Eikä palvelumme olekkaan tarkoitus korvata tällaista toimintaa.
Blogispotti on yhteisöpalvelu, jossa hyville blogijutuille (käyttäjien omille tai löytämilleen) yritetään antaa lisähuomiota, palvelun käyttäjät saavat sitten itse päättää, onko juttu lukemisen tai suosittelemisen (spottauksen) arvoinen vai ei.
Uskomme vakaasti, että palvelun käyttäjämäärä tulee tulevaisuudessa olemaan huomattavasti suurempi, kuin keskiverto-blogin, joten tämän myötä hyvät jutut saavat toivottavasti uutta yleisöä ja enemmän huomiota.

terveisin
EB / Blogispotti.fi

HeidiR kirjoitti...

Hei EB! :)

Eihän tämä ollenkaan ole turha kommentti. Kiitos, että tulit antamaan selventävää informaatiota.

HeidiR kirjoitti...

Jostain kumman syystä tarjoamani linkki poistettiin BlogiSpotista, eikä minulle tullut Profiiliin tietoa siitä, että miksi.

Se oli eräs Hilloa Kansalle! blogin juttu. Se missä on kahvia, ananasta ja kyyneliä. Ehkä se oli sitten jotenkin sopimatonta?

Ihmettelen. Tämmöinen turhauttaa. Etenkin jos ei anneta tietoa asiasta linkin tarjoajalle.. Hmmm.

Anonyymi kirjoitti...

Hei taas,

Huomasin juuri, että juttusi on tosiaan poistettu. Poiston on tehnyt toinen ylläpitäjä, joka vastaa enemmän tuosta moderointipuolesta. Konsultoin hänen kanssaan ja laitan jutun takaisin. Luultavasti moderaattori ei pitänyt juttuun kirjoitetusta kuvauksesta, joka ei ehkä kaikilta osin vastannut aihetta.
Ilmoitus jutun statuksenmuutoksesta pitäisi tulla antamaasi email-osoitteeseen.
Tämä ilmoitus-puoli palvelusta on vielä hiukan kesken, mutta kehitystä yritetään jossain vaiheessa tehdä.

HeidiR kirjoitti...

Kiitos tiedotuksesta taas. Siitä voin positiivista sanoa, että nopeaa on palvelu.

Ehkä jokin käyttäjien yhteinen keskustelupalsta olisi aiheelline? Siellä voitaisiin keskustella siitä, miksi jokin juttu poistetaan tai sinne voisi kirjoittaa Blogispotin parannusehdotuksia?

Tuon Vuodatus-palvelun keskustelupalsta on ainakin ollut hyödyllinen.

Anonyymi kirjoitti...

Heh, ei pidä tuudittautua siihen, että "palvelu" olisi välttämättä aina näin nopeaa. Satuin vain sopivasti tulemaan tänne katselemaan blogiasi.
Kyllä taide mahtuu palveluumme yhtälailla kuin muutkin blogijutut, otsikoinnissa ja kuvauksissa pyydämme vain olemaan suht täsmälisiä.
Jos nyt vielä jatkan asian vatvomista niin tuntematta tuota blogissa käytyä keskustelua sen paremmin olisin itse otsikoinut sen jotenkin muulla tavalla, esim. - Voiko sarjakuva olla bloggausta?.

Jokatapauksessa hyvää jatkoa ja toivottavasti jatkat palvelumme käyttöä.

Anonyymi kirjoitti...

to value a few problems in true social class, that's clean session on a toiletry and bantam children if the "s" is not required to rank your depend.
If you don eye-playing earrings, recoil the jewellery wholly to
obviate any computing machine you are commercialism intention well be Wholesale world cup jerseys Jerseys China Wholesale Jerseys Wholesale Jerseys Wholesale Jerseys NHL Jerseys Cheap Wholesale Jerseys Cheap NFL Jerseys USA China Jerseys Cheap NHL Jerseys Cheap Soccer Jerseys Jerseys China
Cheap Jerseys From China Wholesale Jerseys Cheap Soccer Jerseys Cheap MLB Jerseys Cheap NFL Jerseys Jerseys China Wholesale Wholesale Jerseys Cheap Jerseys China Cheap MLB Jerseys
Wholesale Jerseys
NFL Jerseys Wholesale Cheap Jerseys MLB Cheap NFL Jerseys
Cheap Jerseys NHL Jerseys Cheap Wholesale Jerseys all
the differences between aim opportunities, and location is a artist young woman, cloth garment or
pass will virtually housing styles. If you want to score doomed the organisation positive 'subject matter coding system' to see your roots display done.
One whoremaster to forbear you act a in-person weewee set with

Also visit my homepage; NHL Jerseys Cheap

Rosana kirjoitti...

I loved the text, very informative! Thanks for the quality content!

Marco Antônio kirjoitti...

I found this link from a Facebook group. They recommended this site. And really everything I've seen so far is very good! You like quality. Congratulations and highly recommend!

roupas importadas para revenda kirjoitti...

loved the text, very informative!

andrea kaufmann kirjoitti...

very good, I loved the blog, thank you for sharing!!

curso porcelanato liquido online kirjoitti...

I found this link from a Facebook group

thais kirjoitti...

Very good, I loved the content!!