Pages

perjantaina, maaliskuuta 02, 2007

PakinaPerjantai: Ystävä

Tänä perjantaina aiheena on siis ystävä.

Lainasanoja kaikki on vain

Ystävä sä lapsien, katso minuun pienehen.
Mistä tunnet sä ystävän, onko oikea sulle hän?
Ystävä luottaa sinuun ja kunnioittaa sinua.

Pidä ystäväsi lähellä, vihamiehesi vielä lähempänä.
Hyvä vihollinen on parempi kuin huono ystävä.
Rahalla tai maineella ei voi ystävyyttä ostaa.

Yksinäisyys on yksi aikamme yleisistä ongelmista.
Jos yksinäisyys tuntuu pahalta, hae apua.

Näistä kaikista asioista mieleeni nousi kysymys:
Onko täydellinen ystävä taruolento, joka asuu vain satumaassa? Ihan samalla tavalla kuin se Oikea Prinssi, joka ratsastaa Valkoisella Hevosella luoksesi tuoden rakkauden ihanan lahjan.

7 kommenttia:

Allyalias kirjoitti...

Ehkä täydellistä ystävää ei ole olemassakaan, mutta minulla on ollut onni löytää niin täydellinen kuin mahdollista. Just mulle sopiva SE OIKEA! Melkeen heti se tiedettiin kun toisemme näimme.

Rita A kirjoitti...

Ei mutta tämäpä ihmeellistä ja outoa... JUURI tänään kovasti mietin, ilmeisesti Pakinaperjantain vaikutuksesta päähäni putkahtaneita sanoja "ystävä sä lapsien" kävelylenkilläni enkä saanut jatkoa mieleeni. Muistelin että se on joku runo, rukous tai virsi. Nythän sinä annoit jatkon. Sepä YSTÄVÄLLISTÄ.

Hyvä miettiä ystävyyttä noitten lauseitten avulla. Täydellistä en havittele enkä halua. Ihmiset ovat epätäydellisiä ja semmoisina pidän meistä/heistä/teistä :) En ehtinyt vielä tänään kirjoittaa Pakinaperjantaihin, mutta ehkä huomenna.

Anonyymi kirjoitti...

Kas, kummaa, mullakin tuli mieleen tuo virsi"ystävä sä lapsien", mutta sinähän olit näppärästi yhdistänyt siihen muitakin tekstejä. Jatkohan olisi ollut: katso minuun pienehen,
minne käynkin maailmassa, sinä olet hoitamassa jne.
Tuskin täydellistä ystävää on olemassa, eihän mikään tässä maailmassa ole täydellistä. Mutta rakkaus usein kuihtuu, mutta ystävyys jää.

Hansu kirjoitti...

Harmi kun kaikilla ei ole hyvää ystävää. On vain muutamia "muka"ystäviä. Mulla on onneksi monta hyvää ystävää :)

Laurier Rose kirjoitti...

Niin niin. Minulla oli onni törmätä sielultaan niin uskomattoman kauniiseen ihmiseen. Vielä isompi onni on, että voin kutsua häntä ystäväksi. :)

HeidiR kirjoitti...

Kiitos kommenteista?

Ajatuksia mitä jäi mieleeni...

Mikä on "muka" ystävä? Sellainen, joka luulee olevansa ystävä, muttei olekaan?

Niin, kukapa olisi täydellinen? Voiko täydellistä edes vaatia, jos itse on epätäydellinen. Sekin on oikeastaan täydellisyyttä...

Ja teille kaikille, jotka ihastelette ystäviänne varauksetta. Teillä itsellä on suuri ja kaunis sielu! Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Eijoo olemassa täydellistä mihtään, mutta ystäviä on. Ja ne on oikeita ne, jotka ymmärtää, tai ainki yrittää ymmärtää. Ja jaksaa vierellä olla.
Ystävien ei tartte ees välttämätät puhua. He ymmärtävät. pelkällä kielettömällä kielellä.