Pages

lauantaina, tammikuuta 05, 2008

Millaistahan elämä on 20 vuoden kuluttua?

Luen reseptiä suoraan netistä samalla, kun teen ruokaa.

Ostin itselleni joulun jälkeen ALE:sta "pienen"joululahjan: kannettavan tietokoneen.
Eilen nörttäsin kotiin oman kotiverkon. Tässä koneessa on WLAN-ominaisuus, joten ei tarvita johtoja päästäkseen nettiin.

Nyt siis isäntä voi iloisesti istua omalla koneella, netissä, ja minä voin kirjoitella vaikkapa keittiössä tai makuuhuoneessa omia juttujani. Niin tapahtuu esimerkiksi tälläkin hetkellä, kun tätä kirjoitan... ;)

Eilen etsin netistä sitten reseptiä adzukipapuja varten. En ole tottunut papukokki, joten apua piti saada. Johan sitä löytyi. Tein papupyöryköitä.


Valmiita adzukipapupyöryköitä tai -pihvejä.

Tässä tuli mieleeni, että eikös joskus parikymmentä vuotta sitten nauruskeltu ajatukselle kotitietokoneista, joita voisi käyttää vaikka kokatessa? Nyt se on todellisuutta.

Mille kehitysajatuksille tänään naureskellaan? Ei kannattaisi... sillä se voi olla ihan totta 20 vuoden kuluttua!

4 kommenttia:

gnothi seauton kirjoitti...

Niinpä.

Itse asiassa parikymmentä vuotta sitten koetettiin kovasti miettiä mitä kotitietokoneella voi pelien pelaamisen lisäksi tehdä ja yksi klassinen skenaario oli että sinne voi kätevästi arkistoida ne kaikki ruokareseptit jotka ovat erilaisina lippuina ja lappuina keittokirjan välissä ja ties missä. Nettiä ei nykymuodossaan vielä ollut.

-gs

Anonyymi kirjoitti...

Apua! Onko sittenkään kannettava hyvä ottaa paistinpannun viereen rasvoittumaan. En ole asiantuntija, mutta luulen, että käryt ja rasvat lieden ääreltä eivät ole hyväksi koneelle.

Kristiina kirjoitti...

Hei Heidi. Hyvää alkanutta vuotta! Minua on naurattanut ja ihmetyttänyt miten me voidaan olla niin samanlaisia ainakin jos Naamakirjan sovelluksiin on uskomista. :)

Hienoa taas paneutua Naamakirjan jälkeen bloggaamiseen. (Voi itkut on herkullisen näköisiä pihvejä tuossa kuvassa... Pakko lähteä syömään.)

Saapa tosiaan nähdä mitä 20 vuoden päästä touhuillaan ja minkälaisin teknisin sovelluksin! Mielikuvitus ei tahdo riittää niin pitkälle..

HeidiR kirjoitti...

GS: Olen siis kuullut oikein aikoinani...

Puujalka: Tuo on sillä tavalla lavastettu kuva, että kun aloin paistamaan pyöryköitä kone on parin metrin päässä kuumuudesta ja roiskeista. ;)

Kristiina: Kiitos! :) On tosiaan hauska huomata, että nettituttavapiiri on kovin samanlaista. Sitä voi miettiä, että mistä sitten johtuu... hmmm..