Pages

keskiviikkona, heinäkuuta 25, 2007

Minuuttinovellit vihdoin luettavissa netissä

Nyt vihdoin Limingan taidekoulun ja kulttuurilehti Kaltion järjestämän kirjoituskilpailun novellit on saatu siirrettyä nettiin!

Käykää lukemassa taidekoulun sivuilta voittajanovellit ja "muutama" muu.... Aikas paljon luettavaa. Menee monta minuuttia. ;)

Ja siellähän on tietysti ensimmäisenä se minun oma novellini. Ihan hyvä ajoitus. Olen parhaillaan viimeistelemässä erästä toista novellia, jonka aion lähettää kirjoituskilpailuun. Tämähän tuo muistoja mieleen ja kannustaa.

2 kommenttia:

Tuomo Lindgren kirjoitti...

Nykypuheessa sanan voima tuntuu kadonneen höpöttämiseen ja turhanpuhumiseen. Aiheena loitsut ja manaukset on ehkä juuri sellainen, missä tätä kadonnutta voimaa, manaa haetaan takaisin.

Olet hyvin tavoittanut sitä. Sanassa 'Tule' on voimaa ja saat sen minuuttinovellissa soimaan. Toisaalta se on käskymuoto, toisaalta pyyntö. Mieleen tulee myös Ilmestyskirjan 'tule' samoin vanha helluntairukous: Tule Pyhä Henki... tule köyhien isä, tule lahjojen antaja, tule sydänten valo...

HeidiR kirjoitti...

Voi kiitos. Rakentava palaute ja etenkin positiivinen sellainen ilahduttaa. :)

Saa sitä toisenlaistakin palautetta antaa, jos uskaltaa. ;)

Kirjoittaja saa voimansa siitä, kun ihmiset kertovat lukukokemuksistaan. Ainakin minä saan.

Mielenkiintoisesti vertaat tätä loitsua rukoukseen. Tämä ei ole mikään pahansuopa manaus tai loitsu, ei vaadita tai käsketä. Ehkä vain saadaan pauloihinsa hyvällä ja houkuttelemalla?