Pages

keskiviikkona, heinäkuuta 11, 2007

Kesän luonnetesti
Estrovertti----------*---------Introvertti
Käytännöllinen-----------------*--Intuitiivinen
Ajattelija----------------*----Tuntija
Impulsiivinen-----*--------------Harkitsija
(mmmp)

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi

Olet rauhallinen, luova ja huomaavainen henkilö. Saatat usein vaikuttaa ujolta, varautuneelta tai viileältä. Sinulla on harvinainen kyky omistautua syvästi sekä ihmisille että asioille. Ihmistyyppisi ohjaa käyttäytymistään vahvoilla sisäisillä arvoilla, eikä niinkään logiikalla tai järkisyillä. Jos sinut pakotetaan toimimaan faktojen ja logiikan tasolla, sinusta syntyy vaikutelma toiselta planeetalta tulleesta olennosta. Sovellut ammatteihin, joissa voi ihmisten kanssa soveltaa empatiaa ja keskustelua. Kaltaisesi ihmiset ovat usein uskonnollisia, hengellisiä tai filosofisia, ja näkevätkin oman elämänsä matkana tai tehtävänä. Järkeilyyn taipuvaiset ihmiset saattavat pitää sinua mystikkona tai haihattelijana. Ihmistyyppisi elämää leimaa usein puolison, ”sielunkumppanin” etsintä. Etsit kaiken aikaa tasapainoa, koska kaipaat yhtä aikaa rauhaa ja yksityisyyttä, sekä kontaktia toisiin ihmisiin. Tästä syystä sinulla on taipumus vaipua alakuloisuuteen.

Taas oli hetki aikaa käydä netissä. Allyllä oli niin kiinnostava testi, että tein sen.

Tein 15 kysymyksen sarjoilla. Muuten ihan ok tulos, mutta pidän itseäni enemmän harkitsevaisena kuin impulsiivisena henkilönä.

ps. olen tehnyt tämän testin 23.9.2006 ja saanut tismalleen saman tuloksen. Se näkyy täällä. Voitte katsella muitakin tekemiäni testejä, kun valitsette tuosta oikealta tai tästä sanan testit.

Ei kommentteja: