Pages

perjantaina, huhtikuuta 27, 2007

Runoilijakirjailijavieras

Kivikoulullamme kävi tänään kirjailijavieras, Jouni Tossavainen. Istuimme ruskeilla nahkasohvilla juoden kahvia ja ruusunmarjateetä.

Minä tietenkin kyselin kaikesta mitä päähän juolahti: Miksi kirjoitat? Oliko vaikeaa saada kustantamoa? Oletko ollut kustantamoosi tyytyväinen? jne...

Aiheet rönsyilivät mukavasti ympäriinsä asiasta toiseen ja kolmanteen.

Jouni Tossavainen oli eilen Psk Kaupunni Baarissa järjestämässä Poetry Slam -osakilpailua. Minä en nyt osallistunut, mutta ehkä ensi kerralla. Olli oli ollut paikalla ja ikuistanut muutamia hyvin tunnistettavia muotokuvia ihmisistä. Käykääpä katsomassa niitä hänen blogistaan!

Lisäksi Tossavainen esiintyy tänään klo 17.30 Nisperon Runovartissa (Pakkahuoneenkatu 5, Oulu). Lukee varmaankin otteita uudesta Kerro -runokirjastaan. Kirjassa on jännä lisä. Siihen on ladattavissa ilmaiseksi partituuri (linkki löyty hänen blogistaan). Minä käsittäisin sen niin, että se on kuin lisäosa tai uudelleensovitus. Hmmm... Pitää tutustua, jotta tietäisin mikä se on.

Hän lähti jo ruokailun jälkeen pois Paavon kanssa kohti Oulua. Minä ryhdyin viimeistelemään linjamme osuutta taidekoulun kevätnäyttelyssä. Nyt se alkaa olla valmis. Vihdoin!

Taidenäyttelyn avajaiset ovat nyt sunnuntaina klo 13 - 15. Taidetta, tekstiä, musiikkia ja Minuuttinovellikilpailun voittajan julkistaminen.

Kipi kipi, tulukaahan tänne! :)

2 kommenttia:

allyalias kirjoitti...

Teillähän on ollut jännittävää, runoilijoitakin ja taidenäyttely tulossa. Pitäkäähän kivaa!!!

HeidiR kirjoitti...

Juu, on ollut kivaa! Kiitos! :D