Pages

torstaina, marraskuuta 16, 2006

Kysymyksiä elokuvan jälkeen

Jaa, näköjään Vuodatuksessa on tänään huoltokatko klo 17-23 välisenä aikana. Kuinkahan monille tuli paniikki? Minulle tuli vain pieni paniikki, kun ei nyt pääse lukemaan Kirjoittamalla Blogia.

Me katsoimme koulussa tänä iltapäivänä elokuvan nimeltä Pianisti. Se herätti ajatuksia kärsimyksestä, ihmisen pahuudesta/hyvyydestä sekä elämänhalusta. Sota on hirveintä mitä voi olla.

Elokuvan pianisti selvisi sodasta musiikkinsa avulla. Minkä avulla sinä selviäisit sodasta? Mikä veisi sinut läpi kauheuksien hengissä? Mikä ajatus?

3 kommenttia:

Arkiterapeutti Kops kirjoitti...

Ah, hyvä tietää, kiitos. Yritin mennä vuodatukseen, mutta ovet eivät auenneet vaikka koputin:) Kiva että Bloggeriin pääsee.

Minkäkö avulla selviäisin sodasta? Sillä että en alkaisi panikoitua vaan kohdistaisin voimani suunnitteluun ja muiden rohkaisemiseen. Niin kauan kuin on elämää on toivoa. Ja päinvastoin.

Anonyymi kirjoitti...

Sillä, että jos murrun niin ne voittaa.

Maija kirjoitti...

Aika auttaa, sanoi Imre Kertesz kirjassaan Kohtalottomuus. Se, että ei koskaan näe koko tapahtumasarjaa, vaan hetken kerrallaan. Ja aina voi tulla joku hetki, joka on hiukan vähemmän kamala kuin edellinen.