Pages

sunnuntaina, tammikuuta 01, 2012

Onnea vuoden 2012 jokaiselle päivälle! (ja katsaus menneeseen)

vanha ja uusi enkeli
vanha ja uusi vuosi


Uuden vuoden kunniaksi päätin julkaista tämän vuoden ensimmäisen postauksen ja tarkastella mennyttä vuotta.

Muutamia vuoden 2011 kirjallisia ja kultturelleja poimintoja elämästäni:

Tammikuu:
- Sain kaupattua Syntymä-kokoelman pariin kirjastoon.
- haastattelu Rantalakeus-lehdessä 19.1.2011

Helmikuu:
-Syntymä-kokoelman viralliset julkistamisjuhlat 12.2.2011 Musteklubilla Oulussa.

Maaliskuu:
- Kulttuuriyhdistys ArsLiminka Ry perustettiin. Olin mukana perustamiskokouksessa ja pääsin hallitukseen. Onneksi. Olen tutustunut yhdistystoiminnan kautta moniin uusiin hienoihin ihmisiin. ArsLimingan idean äiti ja sen voima on tinataiteilija Carina Eklund

Toukokuu:
-  POP, POETRY & PING PONG halki-, poikki- ja pinoontaiteellinen tapahtuma  28.5.2011 Limingan kirjastossa. Luin siellä runojani ja esittelin kirjaani.

Heinäkuu:
- ArsLimingalla oli koju Viikateniiton MM-kisoissa Limingassa 2.7.2011. Olin siellä mukana esittelemässä yhdistystä ja hankkimassa uusia jäseniä. Täällä on yhdistyksen Facebook-sivu, joilla on lisää tietoa ja kuvia tapahtumista.

Elokuu:
- Olin Halmkronan Kaisan kanssa kirjoittamassa runomuotokuvia Muusajuhlissa Oulussa 20.8.2011.
- Kalevassa ilmestyi samana päivänä pieni juttu otsikolla Omakustantaja haluaa jakaa elämyksensä muille. Haastateltavina olivat runoilija Pasi Nurmikumpu ja minä.

Syyskuu:
- Limingassa järjestettiin ensimmäinen Taiteilua-viikonloppu 30.9 - 2.10.2011. Olin sielläkin kirjoittamassa runomuotokuvia.

Marraskuu:
- Liityin Oulun ympäristön kynäilijät Ry:een. Luin runojani ja kirjoitin runomuotokuvia yhdistyksen runoillassa Kempeleessä 3.11.2011. Tapahtumasta oli myös juttu Rantalakeudessa.
- Osallistuin kirjoittajana Limingassa 19. -20.11.2011 järjestettyyn kirjoittajaseminaariin. Pidin siellä myös yhden oppitunnin runomuotokuvan kirjoittamisesta.

Joulukuu:
-ArsLimingan ensimmäinen syyskokous ja pikkujoulut 9.12.2011. Vuodelle 2012 on suunniteltuna vaikka mitä kivaa. Yhdistyksellä on esimerkiksi näyttely nyt tammikuussa Tyrnävällä.

******

Se mitä muistan parhaiten vuodesta 2011 on se, että olen saanut tutustua moniin, uusiin, ihaniin ihmisiin tämän harrastukseni kautta! Olen saanut osallistua moniin tapahtumiin tekijänä ja/tai kokijana. Musiikkia, runoutta, satuja, tauluja, savea, tanssia, tunteita, elämäntarinoita ja  näyttelyjen pystyttämisiä.

Olen myynyt Syntymä-kokoelmaa lähes 200 kpl. Vielä niitä on laatikossa jäljellä, mutta en pelkää, että ne jäävät sinne pölyttymään.

Kiitos vuosi 2011!
Tervetuloa vuosi 2012!


Ei kommentteja: