Pages

perjantaina, tammikuuta 04, 2013

Blogisuositus: Vuosi vapaana runoilijana


Toivotin Facebookissa ihmisille hyvää uutta vuotta tämän runon voimalla.
Hyvää uutta vuotta teillekin bloggarit!

Vapaus... Mitä se on?

Ystäväni, liminkalainen runoilija Kaisa Halmkrona perusti uuden blogin, jossa hän kertoo millainen on hänen Vuotensa vapaana runoilijana.

Aion tiiviisti seurata hänen blogiaan. Minuakin kiinnostaisi vapaana runoilijana oleminen, mutta onko sellaista olemassakaan? Onko vapaus/vankeus harhaa? Olenko jo nyt vapaa runoilija, vaikka en olekaan?


7 kommenttia:

Una kirjoitti...

=)

Ihminen on aina vapaa runonmaailmassa,
vaikka hän fyysisesti olisi missä... =)

Una kirjoitti...

...ps: siun runosi oli ihana. <3

Kaisa Halmkrona kirjoitti...

Hei. Mie luulen, että se on jokaiselle runoilijalle tai ihmiselle yleensäkin henkilkohtainen asia. Itse en ole vapaa kirjoittamaan hyvää runoteosta, silloin kun olen päätyössä. Olen huomannut. Minulla on sellainen tapa, kun innostun tai olen saanut inspiraation joka on minussa tai Muusa on tullut takaisin tms. niin kirjoitan niin kauan kunnes olen sen kanssa sujut, eli kirjoittanut itseni ns. loppuun. ja silloin kirjoitukseni, runoni ovat mielestäni onnistuneet. Ja se vaati viimeksi yhteensä kaksi vuorokautta yhteen menoon kirjoittamista. Ja sitä en voi harrastaa silloin kun olen töissä muualla. Se tila on jotenkin maanista, jos kesken sen kirjoittamisvauhtini lähden töihin muualle, en usko että se olisi mitenkään hyväksi kelleen. Ja nyt olen luvannut itselleni että kokeilen taas tätä keinoa, antanut itselelleni luvan mennä siihen kirjoittamisvauhtiin eli sanoisin, että jokainen tuntee itse milloin on vapaa kirjoittamaan runojaan tai mitä vaan. Ja miten se onnistuu ja miten se ei onnistu.

hanne virtauksesta kirjoitti...

Ihana runo minustakin...

Aina mieleeni tulee vapauden seuraksi "vastuu"..
meillä on kait vapaus kaikessa,
mutta emme aina voi sitä toteuttaa..
koska olemme vastuullisia..

HeidiR kirjoitti...

Kiitos kehuista Una ja Hanne!

Ja Kaisa kirjoitit hyvin mitä vapaa runoilijuus tarkoittaa sinulla juuri nyt.

Anonyymi kirjoitti...

ja kiitos sinulle Heidi, kiitos ulkoiluseurasta ja kiitos teillä olemisesta. Ja lehdista sekä runoteoksista, jotka sain lainaan. Aloitankin tuon itselleni uusien runoteoksien lukemisen siitä Arin teoksesta.

HeidiR kirjoitti...

Samoin sinulle Kaisa kiitos! Ja minä taidan lukea seuraavaksi runoteosta: "Tulevaisuus tulee vielä"