Pages

sunnuntaina, huhtikuuta 15, 2012

Kirjoittajan suunnitelmat ja elämä

Pienoinen pääsiäisnarsissi (supermakro).

Edellinen postaukseni on näköjään tammikuulta.  Mistähän sitä kirjoittaisi...

Arsliminka Ry järjesti taidenäyttelyn helmikuussa Lumijoella. Kalevassa oli siitä juttua. 

Via Dolorosa Ry sai aikaan sen, että Limingassa oli pääsiäisenä Via Dolorosa -näytelmä. ArsLiminka ja Limingan taidekoulu tekivät keskustaan aiheeseen liittyvän taidepolun. Itsellä oli kaksi savityötä Limingan apteekin ikkunassa. Pitäisi nyt muistaa hakea ne pois sieltä.

Oulun Seudun Kynäilijät Ry järjestää jälleen kirjoittajaseminaarin Limingassa. Aion osallistua sinne nytkin.  Seminaari on ensi viikonloppuna. Kirjoitin eilen ennakkotehtävän ja lähetin sen tänään sähköpostissa yhdistykselle. Oli mukava pitkästä aikaa kirjoittaa jotain luovaa. 

ArsLiminka Ry on päättänyt julkaista kulttuurilehden. Pieni painos. Jaetaan jäsenille ja yhdistyksen tapahtumissa. Itse olen mukana lehtitoimikunnassa nimikkeellä toimitussihteeri. 

Olen myös löytänyt jotain hyvää luettavaa. Olen innoissani siitä! Niin usein joudun pettymään, kun valitsen kirjastosta ihan vääriä kirjoja. Luin Haruki Murakamin Sputnik -rakastettuni -kirjan viime viikolla. Piti valita lentokentän pienestä valikoimasta jokin pokkari. Tämä kirja vaikutti kaikista mielenkiintoisemmalta. Kävipä tuuri!  Kun sain sen luettua, piti heti etsiä kirjastosta Murakamin muita teoksia. Nyt luen Kafka rannalla -kirjaa, joka on kyllä ylipaksu minulle (pidän ohuista kirjoista). Mutta jotenkin Murakamin kieli, ja se kuinka hän rakentaa tarinan on niin erinomainen, että uskon jaksavani lukea kirjan loppuun. On maagisuutta, moniulotteisuutta, tarinoita tarinan sisällä, metaforia ja älyn haastamista. 

Savikurssilla olen käynyt. Valitettavasti se on nyt lähes loppu tältä keväältä. Osallistun vielä erilliselle rakusavikurssille nyt huhtikuussa. Jännä nähdä rakusavitöiden tekoa ja tehdä niitä itse. Siinä ole todella erikoinen tapa polttaa työt. Wikipedia kertoo jotain siitä täällä

Tässäpä oli tämä kirjoittajan elämää ja suunnitelmia.

Ei kommentteja: