Pages

perjantaina, kesäkuuta 12, 2009

Löysin muistinsa menettäneen naisen!

Apua!

Muutama tunti sitten kuulin pihaltani hentoista avunhuutoa. Hämmästyin, koska luulin olevani ihan yksikseni. Aukaisin takaoven ja siellä, viinimarjapensaan juuressa, istui tämä kuvassa näkyvä hieno lady. Hän oli sekavan oloinen, mutta jaksoi hymyillä minulle kohteliaasti.

Kannoin hänet sisään. Hän oli kovin heikossa kunnossa ja tärisi. Juotin hänelle hieman raikasta vettä. Hän asetteli kaulakorujaan ja rannerengastaan sekä halusi käyttää puuteriani.

Vihdoin, kun hän oli hieman rauhoittunut, hän alkoi kertoa itsestään. No, paljon kerrottavaa ei ollut. Nimittäin hän ei muistanut yhtään mitään! Lady oli menettänyt muistinsa!

Kovin huonossa paikassa hän ei ole ollut, koska oli niin puhdas. Vaatteetkin olivat ehjät.

Yritin kysellä häneltä asioita hänen menneisyydestään, mutta hän vain pudisteli päätänsä. Muistoja ei ole.

Mutta heti samassa sekunnissa, kun näin tämän ladyn, tajusin hänen muistuttavan jotakuta tuttuani. Ally! Voisiko hän olla sukua hänelle?

Otinkin heti yhteyttä häneen. Ally saattaa olla ainut toivoni löytää ladyn koti. Nyt vain täytyy odottaa ja toivoa parasta.

2 kommenttia:

Allyalias kirjoitti...

Voi ei! Tämä on pelottavaa. Eräs ihminen on jo pitkään vainonnut minua erilaisin, sairaaloisin tavoin. Hän on jopa käynyt kauneusleikkauksissa saavuttaakseen saman ulkonäön kanssani. Ainoa ero on tuo silmä, jota plastiikkakirurgi ei suostunut lukuisista pyynnöistä huolimatta poistamaan.

En tiedä, mitä tuo nainen tekee pusikossasi, mutta tilanne on kaiken kaikkiaan epämiellyttävä. Minusta sinun ei kannata luottaa tuohon ihmiseen (kohteliaasta hymystä huolimatta).

HeidiR kirjoitti...

Hmmm... en usko, että kyse on samasta naisesta. Nyt tämä Lady on toipunut jo hieman ja yrittänyt kovasti muistella menneisyyttään. Hän on suloinen.

Hän innostui kovasti, kun kerroin hänelle sinusta. Hän haluaa nähdä sinut. Teinkö väärin, kun kerroin?