Pages

sunnuntaina, tammikuuta 11, 2009

Minä-meemi

Rita antoi minulle haasteen. Mukava juttu pitkästä aikaa!

Haasteessa täytyy kertoa itsestään kuusi satunnaista asiaa ja haastaa seuraavat kuusi henkilö mukaan.

Haastan:

Hannetuuli

Jorma
Ismo
Tuomo
Oivallus ja Uskallus
G.S.

Kuten ennenkin kirjoitin ensin sanat vauhdilla ja sitten vasta aloin miettimään, että minkä ihmeen takia valitsin nämä sanat!


1. Kissa

Meillä on kissa nimeltä Lola. Minä olen aina ollut kissaihminen. Kun olin pieni tyttö, minulla oli aina kissa. Yhden nimi oli Pippi. Yksi harmaa poikakissa oli Pekka. Siis aina kerrallaan yksi kissa. Kun edellinen hävisi, otimme toisen. Asuimme maalla, joten kissan katoaminen ei ollut mitenkään harvinaista.


2. Peli

Voisin väittää, että minulla on pelisilmää. ;) En välttämättä halua voittaa. Toisaalta ei ole kiva hävitä. Mieluummin olen se, joka tulee 2. tai 3. sijalle. Merkitystä on vain pelaamisella ja sillä, että sen tekee hyvin ja aitona omana itsenään.

3. Noita

Yleensähän kissa ja noita yhdistetään yhteen. Kun kuljen pihalla, saattaa kissani seurata minua kuin noita-aikaa! Minulla on tarot-kortit ja matala ääni.


4. Hammas

Joskus nuorena alle kaksikymmenvuotiaana toivoin, että joutuisin johonkin onnettomuuteen missä minun etuhampaani tuhoutuisivat ja minulle tehtäisiin ihanat, kauniit, normaalit etuhampaat.

5. Viha

Olen äkkipikainen. Salamasuuttuja. Pikaleppyjä. Kuohahdan ja rentoudun. Ei voisi sanoa pitkävihaiseksi, mutta minulla on äärimmäisen hyvä muisti.


6. Suru

Elämässäni on paljon melankoliaa. Välillä tuntuu, että elämä on pelkkää luopumista ja sen hyväksymistä. Mutta ilman surua ei ole iloa. Ilo ja suru aaltoilevat. Antaa niiden mennä ja tulla.Haasteen säännöt:

1. Link to the person who tagged you.

2. Post the rules on your blog.

3. Write six random things about yourself.

4. Tag six people at the end of your post and link to them.

5. Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog.

6. Let the tagger know when your entry is up.

6 kommenttia:

Rita kirjoitti...

Kivasti vastailit. Vastauksista oppi sinua tuntemaan lisää :)

Kohta 5 yllätys (viha); olen pitänyt sinua temperamentiltäsi rauhallisena. Se johtuu varmaan ekasta blogistasi, jonka nimessä "Kiltti tyttö" :)

Olen iloinen että pistin sinut blogirullaan. Nyt näen aina milloin olet päivittänyt.

HeidiR kirjoitti...

Rita. Mikä on rauhallista? Olen kyllä suurimman osan ajasta rauhallinen. Mutta jos sitten suutun, niin se on äkkinäistä.

Määritellään ihminen sen mukaan mikä on suurimman osan ajasta vai äärimmäisien ominaisuuksien mukaan?

Tämä on muuten niitä asioita, joihin minulla on ei ole objektiivista näkemystä. Ja jos kysyy muilta ihmisiltä, että onko Heidi äkkipikainen vai rauhallinen, voi saada erilaisia vastauksia, riippuen keneltä kysyy. ;)

Jorma kirjoitti...

Vastattu

ismo torvinen kirjoitti...

vastailin kans.

Marjaana kirjoitti...

Heippa! Mitä nauravaiselle Heidi-noidalle kuuluu? Näin sinusta unta viime yönä :) Eräs tyttö koulussa muuten sanoo minulle melkein päivittäin nähneensä minusta unta. Unessa olen prinsessa, jolla on hieno puku. Tosin hän kertoo kaikille muillekin opettajille nähneensä heistä samanlaista unta... Mutta ei se haittaa.

Unessa sinä kyllä olit ihan oma itsesi. Tosin en tiedä, mitä teit meidän koulussa ja miksi halusit viedä minut ja jonkun muun kotiisi syömään :D Ja se kotikin oli täällä. Menitte vaan sisältä hakemaan leipää, kun minä jäin autoon odottamaan ja ihmettelemään, mistä saisin vettä. Tosin siinä vaiheessa heräsin suu aivan kuivana... Oli pakko nousta juomaan, kun ei saanut enää kunnolla hengitettyä. (Flunssa..)

Tulipa selostettua. No, kerro kuitenkin kuulumisia :)

HeidiR kirjoitti...

Kiitos Jorma ja Ismo!

Ja oli taas ihana kuulla sinusta Marjaana (sorry kun vastaaminen kesti).

Tuli taas kivikoulu mieleen idyllisenä, marjaanamaisena... :)