Pages

torstaina, heinäkuuta 25, 2013

Kahdeksan tunnustusta

Sain pitkästä aikaa tällaisen meemin Aikatherinelta. Ihana. Harvoin enää sellaisia tulee. Facebookissa, kun enimmäkseen pyörin.

Tehtävään kuuluu kertoa 8 satunnaista asiaa itsestäni. Ja jakaa tunnustushaaste eteenpäin haluamilleen blogeille.1. Minä ostin itselleni eilen oikeat juoksukengät (alennuksesta).

2. Minulla on ongelma. Opiskelisinko jotain, josta en ole juuri kiinnostunut, mutta se lisää minun työnsaantimahdollisuuksiani? Vai opiskelenko jotain, joka kiinnostaa minua suunnattomasti, vaikka sillä alalla ei ole töitä tarjolla?

3. En ole enää niin rohkeasti avoin kirjoituksissani.

4. Minulla on unelmakartta makuuhuoneessani.

5. Minä täytän ensi vuonna 40 vuotta.

6. Mielestäni useimmat ihmiset ovat ihania. Heillä on kultareunuksensa. Joillakin vain pimeys on vallannut koko muun pilvimassan. Se on surullista.

7. Avopuolisoni on paras ystäväni. Mietin tätä tänään. Kaikki muut loput ystäväni ovat todella hyviä ystäviäni. Rakkaani on se paras.

8. Sain lahjaksi viime viikonloppuna serkultani mainion pöytälampun, joka sopii sisustukseemme täydellisesti.


Haaste eteenpäin: Jaan tämän viidelle blogille.


 1. Ystävälleni Kaisalle, joka on tavattoman rohkea ja tuottelias runoilija

2. Unalle. Hän saa valokuviinsa toivorikasta kauneutta ja runoihinsa haikeaa kauneutta. Sopivasti soivat yhteen.

3. E:lle tai olemattomalle, joka on täysin ja kokonaan vailla... Hän se jaksaa miettiä ja herättää meitä muitakin miettimään. Koko ajan! Se on hyvä. Itse enimmäkseen hiljaa katselen ja hymyilen nykyään.

4. GS:lle. Hän myöskin jaksaa! 16.5.2013 hän esimerkiksi kirjoitti näin:
"Kuuletko? Mielen melun hiljentyessä voit kuulla hiljaisuuden äänen. Kuuntele tarkkaan, kuuntelet sieluasi."

5. Jukalle. Koska eihän kahta ilman kolmatta miesajattelijaa...

2 kommenttia:

mielenkuviajatarinoita.Blogspot.com kirjoitti...

Onnea onnea onnea vaan; hyviä pointteja kaikissa kohdissa, onnea lähestyvään synttäri juhlaan, ja onnea kaikille uusille, tunnustuksen saajille. Hyvin valittu, Aikatherine antaa heille kaikille taputukset ja kukkia, ai ei näy vai?:) Sulje simät heti näkyy:)) Jos ei vieläkään katso pihalle:))

Hallatar kirjoitti...

Olenpas päässyt hienoon seuraan! <3 Vastailen, kiitos Heidi, kun saan keksittyä kahdeksan asiaa joita ei vielä miusta tiedetä... ;D

Mutta kiitos, sydämellisesti. <3