Pages

tiistaina, tammikuuta 12, 2010

Olisin hyväkuntoinen jos...

Kävin äsken vuoden ensimmäisellä 30 min sauvakävelyllä. Lähdin, koska ilma oli aivan mahtava. Aurinko paistoi ja peltojen yllä oli pakkassumua.

Minä varmasti olisin paljon hyväkuntoisempi, jos olisi enemmän tämmöisiä päiviä. Minulla on taipumus ulkoilla huvikseni vain hyvällä säällä.

Toivon siis paljon auringonpaistetta, sopivaa lämpötilaa ja tyyntä ilmaa tälle vuodelle!

7 kommenttia:

Messi kirjoitti...

Mahtavia kuvia! :)

Rita kirjoitti...

Hienot maisemat. Onnittelen reippaudesta.

Aloin pakottaa itseni kävelylle joka päivä syksyllä 2005. Ennen pitkää siitä tuli rutiini, ja tarve. Käytäntö jatkuu edelleen :) Suosittelen.

varsuli kirjoitti...

Onneksi joku on urheillu :D.
Ite menin ja ostin kompiaisia (hyi minua!).
No jospa puukkokursilla tulisi sen verran hiki, ku alan tekemään uutta puukkoani :). Vanhaki pitäs kuvata. Ei se kyllä mikään luonnonihme oo, vielä on pitkä matka puukon teossa.

HeidiR kirjoitti...

Kiitos Messi ja Rita! :)

Varsuli... Luin ensin, että onneksi joku on urheiluhullu. :P En mää sellanen oo. Mutta tänään kävin vielä luistelemassa nuorimmaisen kanssa 30 minuuttia ensimmäisen kerran 15 vuoteen! Enkä kaatunut kertakaan. Tosin tyttöseni mielestä olin liian hidas...

Katja kirjoitti...

Oi, mikä valo ja avara tila!

Minä tykkään hyötyliikunnasta. Mukava lähteä reppu selässä kulkemaan kirjastoon tai kauppaan, täällä on kauniit metsäiset reitit kävellä. Lasten kanssa tulee sitten muuten liikuttua. Tuo luistelu on mukavaa, jos on kunnolliset tamineet. Mies löysi minulle leveälestiset, lämpövuoratut luistimet minulle. Aivan ihanat.

Liikunta on kyllä tärkeää, tekee hyvää kropalle ja selkeyttää ajattelua. Tässä iässä (41) alkaa olla vähän välttämättömyyskin. Minulla etenkin selkä ja niska-hartia -seutu jumittavat herkästi.

HeidiR kirjoitti...

Katja. Kyllä, ehdottomasti hyötyliikunta on parasta. Jotenkin sitä vain on tottunut käyttämään autoa. Sitä asuu pahimmoilleen syrjässä... :(

Nuorallatanssija kirjoitti...

Hienoja ovat!