Pages

keskiviikkona, helmikuuta 18, 2015

#rekry

Kävin tänään tapahtumassa nimeltä MegaMatchmaking. Se järjestettiin Oulun kaupunginteatterissa. Se oli yllättävän piristävä tapahtuma. Innostavia luennoitsijoita. Mukana minulla oli ansioluetteloni, ja näytin sitä aika monille. Harjoittelin samalla hissipuhetta ja myyntilausetta. Sain hyviä vinkkejä.

Myyntilauseeni on: Olen työnjohto-osaamiskoulutuksen saanut rautainen toimistoalan ammattilainen, jolla on vahva kokemus turvallisuus- ja kulttuurialalta.

Eikö kuulostakin omituiselta tuo turvallisuus- ja kulttuuriala? Mutta sen onkin tarkoitus olla erottuva twist. Ja lause on totta. Minulla on kokemusta kummaltakin alalta.

Jonna Muurinen Kuulu:sta piti hyvän ja inspiroivan esitelmän some-työnhausta. Teinkin heti työtä käskettyä ja pistin ilmoitukset omaan Twitteriini, Instagramiin ja Facebookiin. Lisäksi hion LinkedIn-profiilini.  Nuo ovat minulle tuttuja juttuja, kuten tämä blogimaailma, mutta kuulemma itsestään voi kertoa myös paikassa nimeltä about.me. Pinterestiinin voi tehdä visuaalisen cv:n (linkistä löytyy esimerkki). Pinterestissä olen myös, mutta hyvin harvoin käyn siellä katselemassa valokuvia tai lisäämässä niitä sinne. Ansioluettelon voi visualisoida myös Resumup-sivuston avulla.

No, nyt olen sitte kertonut asiasta myös täällä blogissa: haen töitä.

Ja jos tietää enemmän, käy lukemassa LinkedIn-profiilini.


1 kommentti:

Blogger kirjoitti...

Are you looking for free Twitter Re-tweets?
Did you know you can get them ON AUTOPILOT AND TOTALLY FOR FREE by using Like 4 Like?