Pages

perjantaina, syyskuuta 14, 2012

Heidi Sisustusbloggarina: Kodin TOP 5

Ainosofia haastoi blogikavereitaan näyttämään omista kodeistaan parhaita paloja. Ja minähän olen yllytyshullu!

Nyt sitten yritän olla hieman niin kuin sisustusbloggari. Tässä on TOP 5 satunnaisessa järjestyksessä.


Olohuoneen nurkassa on ruotsalaiselta kirpputorilta pilkkahintaan ostettu itämainen pöytä, indonesialainen lamppu ja kiinalainen sisustustaulu. En tiedä onko taulu aito. Lampun ostin ihanasta oululaisesta sisustusliikkeestä nimeltä KaxGiraffia. Valitettavasti liike sulki ovensa pari vuotta sitten.


Olohuoneesta ulkooven vierestä löytyy myös pieni puinen pöytä, jolle kasataan tavaraa ja jossa on yksi talon kolmesta tietokoneesta. Vasemmanpuoleinen taulu on palkintoni siitä, kun voitin Minuuttinovellikilpailun vuonna 2007. Teoksen on tehnyt Tania-Maria Moilanen, ja sen nimi on Ensiaskeleet. Taululla on minulle suuri tunnearvo. Oikeanpuoleisen maisemataulun on maalannut ex-anoppini. Ikkunalaudalla on keväällä 2012 tekemäni rakusavityö nimeltä Eräänlainen pingviini. Klikkaamalla linkkiä näette sen paremmin. Kynttiläjalan ostin parilla eurolla kierrätyskeskuksesta. Virkattu pitsiliina on edesmenneen äitini tekemä. DVD-hyllystä näkee avopuolisoni elokuva- ja sarjamieltymykset!


Käytävällä on viime syksynä tekemä savi/sekatekniikkatyö nimeltä Naamio. Löysin tuon tuuletusikkunan osan tämän talon pannuhuoneesta. Kierrätys kunniaan!


Sitten siirrymmekin jo makuuhuoneen puolelle! Siellä on afrikkalainen/itämainen tunnelma. Patsas on indonesialainen ja ostettu myös siitä entisestä itämaisesta sisustusliikkeestä. Nuo afrikkalaiset tyynynpäälisetkin ovat sieltä.


Sängynpäädyn yläpuolella olevalla hyllyllä on lisää afrikkalaista ja itämaista tunnelmaa. Tuolla on myös aikaisemman patsaspariskunnan oikea paikka. Pienen Buddhan ostin Gabriela Bookshopista. Sekin liike on jo lopettanut toimintansa. Nykyisin tuollaisia juttuja löytyy Oulusta Kuukorennosta. Norsun olen saanut siskoltani lahjaksi.

Olisi ollut vielä muutama kiva juttu, josta olisin voinut kuvan ottaa, mutta ehkäpä ensi kerralla sitten...

Tämmöisiä paloja kodistani. Tyttöni moittivat, että meillä on niin kovin vanhanaikaista, mutta PIDÄN sellaisesta. Haluan asua mummonmökissä vaikka olenkin vain 38-vuotias. ;)

2 kommenttia:

Ainosofia kirjoitti...

Hienoa Heidi :)
Olipa mukava kun otit haasteen vastaan.
Runoilijan koti on erittäin mielenkiintoinen.

Ja tiedätkö - minusta on aivan ihana nähdä erilaisia koteja. Ois tylsää jos kaikilla ois samanlaista kuin esim. itselläni.
Ihan kuin me ihmisetkin ollaan erilaisia.

Heh - tuliko hyvä runo <3

HeidiR kirjoitti...

:) Kiitos! Runous on rytmitettyjä sanoja.. ;)