Pages

tiistaina, lokakuuta 06, 2009

Elosyysloka

Jaahas... täälläkös on kaipailtu minua? Minulle taas iski jokin muu kuin blogivaihe. Minulla on siis vaihteeksi elämää verkon ulkopuolellakin. En ole ehtinyt juuri runoilemaan. Muutamia kirjoja olen lukenut. Nyt on kesken Maailman kuuluisimman yhtälön elämänkerta.

Satunnaisia poimintoja kuvin ja sanoin lähimenneisyydestä...

Kesän jännitin äitiänpäiväruusun selviytymistä ulkona. Päätin kokeilla selviäisikö ja piristyisikö toukokuinen ruukkuruusu ulkona. Se yllätti minut kehittämällä yhden nupun. Kuvasin nuppua säännöllisesti, ja ilokseni se ehti aueta ennen kuin kesä loppui. Tämä kuva on otettu 30.8.


Syyskuussa kävin työkavereiden kanssa muutaman tunnin patikkareissulla.


Syyskuussa käväisin myös Rovaniemellä Traktor Pulling -kisoja katsomassa.


26.9. kuvasin pitkästä aikaa hienon auringonlaskun kotini lähellä.Tänään tein kaksi sohvatyynyä. Hinnaksi tuli 2,50 euroa/kpl. Olen haaveillut uusista sohvatyynyistä uuteen sohvaan, mutta jotenkin en ole valmis maksamaan sitä 15-25 euroa valmiista tyynyistä. Siis ostin sopivaa kangasta (alekorista). Kotona oli entuudestaan pari vanhaa, käyttämätöntä tyynyä, joista sain tyynyihin sisällöt.Elämä on arkea, lasten koulunkäyntiä, parisuhdetta, töitä, vapaa-aikaa, ystäviä ja harrastuksia. Osallistuin viikonlopun kestävälle runokurssille syyskuun alussa. Viime viikolla kävin Oulussa kiertelemässä taidenäyttelyt läpi. Haaveilen, että joskus lähitulevaisuudessa pääsisin elämäni ensimmäisen kerran rock-konserttiin. Nyt olisi siihenkin hyvä mahdollisuus.

Voisiko nyt 35-vuotiaana todeta, että kolmenkympinkriisi on ohi? Ehkä minä sitten taas alan pohti elämää ja kaikkea syvällisemmin, kun tulee 40-kriisi tai tapahtuu jokin elämänmullistus, joka vaatii hirvittävästi analysointia, runoilua ja blogikirjoittelua.

Elämä on aaltoliikettä.

4 kommenttia:

dyanna kirjoitti...

You have a great blog,and though I don't understand the language very well I manadge.
Have a nice day.

Ms. Minna kirjoitti...

Ihanaa, että olet taas linjoilla! Hienoja kuvia kesästä. Kunhan pääset Suomeen, minua voi sitten aina pyytää rokkeihin.

mainitsen tässä, että sain toki A.n heti kiinni virrasta. :) Hyvä!

Jukka kirjoitti...

Moi Heidi,

en ole pitkään aikaan käynyt täällä, mutta tuota ikäkriisiä pitää kommentoida.
40-kriisi on todellinen portti uuteen elämään.
Tästä on lähipiirissä useampia kokemuksia.

HeidiR kirjoitti...

Jukka, hyvä tietää! :) Jos nyt menee näin hyvin, niin kuinka hyvin oikein sitten menee! :D